Ljubezen…

Včasih nas zaljubljenost omami, nam napolni življenje z dogajanjem in dušo z izpolnitvijo. Rojeva širokopotezna pričakovanja, kako lepo bo in kaj vse bomo zmogli skupaj. Življenje pa jih vedno daje na preizkušnje – take ali drugačne. Iz njih naši odnosi ne izidejo nujno močnejši, ne, včasih jih preizkušnje pošteno «obtolčejo»… Ali se še lahko «zarastejo»? Jih lahko «ponegujemo», da zopet ozelenijo?

Ali je torej za uspešen odnos res treba (po)trpeti? Ali je treba res «vodo v usta», kot so nas učile stare mame? Je zanj res treba resno delati, in če je treba, kaj točno?

Kako to narediti, bomo razmišljanju in predvsem delali na preventivnem programu za pare. Srečevali se bomo 8 tednov po 2 šolski uri v skupini do 12 udeležencev (šest parov). Zasnovan je na principih kognitivno vedenjske terapije in je v svetu dobro preizkušen in uspešen. Posvečali se bomo predvsem razumevanja svojega in partnerjevega razmišljanja, vrednot in pričakovanj, pa tudi prepoznavanju ovir in učenju učinkovite komunikacije, dogovarjanja za reševanje skupnih problemov in dela s težavami v odnosu.

Zagotovili vam bomo varno in diskretno okolje ter veliko prostora za učenje novih načinov razmišljanja in odzivanja, ki nas bodo vodili k (še!) bolj izpolnjujočim odnosom.

Vabljeni!

Foto: Flickr

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s