Biti dobro… tudi v težkih časih?

Vsi si želimo biti v življenju srečni. No, osebno se mi zdi »srečni« morda nekoliko huda beseda. Gotovo pa zadovoljni. Dobro s sabo in drugimi. Toda kaj, ko nam vedno nekaj stoji na poti…?!

Ali res? Je mogoče biti v življenju dobro, čeprav se srečujemo s takimi in drugačnimi težavami, nadlogami in »izzivi«.

O tem, kako to doseči, bomo razmišljali v delavnici ta četrtek, ob 18. uri. na Lung-u v Novi Gorici. Ponosna sem, da se z njo priključujemo Lung-ovemu Tednu izobraževanja za trajnostni razvoj 2017 z geslom Vplivam pozitivno! Prepričana sem, da se bomo tam spet zbrali v prijazni, pozitivni in aktivni skupini, kot je to že navada. (Povezava: http://www.lung.si/prosti-cas/vplivam-pozitivno-teden-trajnostnega-razvoja-2017/)

Govorili bomo o tem, kako ujeti ravnotežje med sprejemanjem in spoprijemanjem. O tem, da so zahtevne situacije trenutki, ko lahko obrnemo svoje življenje na bolje. O tem, kako usmerjati svoje razmišljanje in ravnanje tako, da nas bosta vodila do zadovoljstva. Preizkusili bomo nekaj veščin, ki nam bodo pomagale do umirjenosti. In razmišljali še, kako izkoristiti stebre podpore, ki so nam na voljo, in uravnotežiti naše življenje.

Skratka, pridite, da se srečamo in podelimo poglede in znanja!

Foto: Clecio Dias, FreeImages

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s