dsc_7736

MOJA IZOBRAZBA

Po poklicu sem psihologinja. Diplomirala sem leta 1988 na Oddelku za psihologijo ljubljanske Filozofske fakultete z diplomsko nalogo s področja zlorabe drog v adolescenci. Leta 1995 sem tam tudi magistrirala z magistrsko nalogo o identitetnem in emocionalnem razvoju v adolescenci. Leta 2013  sem se pridružila prvi generaciji psihologov, ki smo pridobili Euro Psy certifikat evropskega standarda usposobljenosti za opravljanje psihološke dejavnosti .

 

Sem akreditirana kognitivno vedenjska terapevtka z licenco Evropskega združenja za vedenjsko kognitivno terapijo (EABCT) in od konca leta 2017 tudi supervizorka kognitivno vedenjske terapije. Usposabljanje iz vedenjsko kognitivne terapije opravila na Društvu za vedenjsko kognitivno terapijo pri mentoricah mag. Nada Anić in dr. Ivanki Živćić Bečirević. izobraževanje za supervizorko pa pri Društvu za vedenjsko kognitivno terapijo Slovenije v sodelovanju s Hrvatskim udruženjem za bihevioralno kognitivne terapije HUBIKOT.

Sem aktivna družinska mediatorka. Usposabljanje za družinskega mediatorja v obsegu 205 ur sem zaključila leta 2011.

Osnovna znanja s področja sistemske terapije in dinamike družinskih odnosov se pridobila na uvodnem podiplomskem študiju Družinska dinamika I (Medicinska fakulteta v Ljubljani, 2008/9).

Skrbim za stalno sprotno pridobivanje znanj z udeležbo na izobraževanjih s področja psihodiagnostike (Rorschachova psihodiagnostika), pedagoško andragoške izobrazbe, preventivnega dela in komunikacije, razvoja otrok in mladostnikov, predvsem pa duševnega zdravja ter specifičnih težav, s katerimi se srečujem pri vsakodnevnem delu.

 

POVEZAVE